Rautia

Rautia logoRautia tunnetaan reiluna rakentajan kauppana: Rautiasta saat kaiken tarvittavan kotisi rakentamiseen ja remontointiin – perustuksista pihan laittoon. Rautiasta löydät monipuoliset valikoimat valtakunnan ykkösmerkkejä niin rakentamiseen, remontointiin kuin sisustukseen. Hinta/laatu -suhdekin on varmasti vaaterissa.

Kaikki rakentamiseen & remontointiin

Onpa rakennusprojektisi pieni tai suuri, Rautiaan kannattaa tulla hyvissä ajoin, sillä siten säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Rakentajapalvelumme kokeneet asiantuntijat tuntevat tuotteet kuin omat taskunsa, mm. perustusvaihtoehdot, runkorakenteet, katemateriaalit, eristysratkaisut, ovet ja ikkunat, julkisivumateriaalit, maalit ja muut pinnoitteet, lämmitys- ja ilmastointiratkaisut, takat ja tulisijat sekä valaistuksen ja sähkötarvikkeet.

Nummela Usistulo 250
Kauppiaat tuntevat paikkakunnan erityispiirteet, toimivat lähellä asiakasta ja osaavat tarjota oikean ratkaisun remontin tai uudisrakennuksen parissa urakoivalle.

Myös sisustusvalikoima on hyvässä kuosissa...

Rautiassa riittää ideoita olohuoneen lattiasta ja sen tyyliin sopivista listoista aina kylpyhuoneen kaappien sävyyn sointuvaan kattomalliin. Toimitusmyynti tuo ulottuvillesi maan monipuolisimman sisustusvalikoiman, johon kannattaa tutustua jo rakentamisen alkuvaiheessa.

... ja työvälinevalikoima terässä

Rakentaminen ja remontointi sujuvat helpommin oikein valituilla ja käytetyillä työvälineillä. Siksi myyjät neuvovat, paitsi tarpeitasi vastaavan työkalun valinnassa, myös sen oikeaoppisessa käytössä ja huollossa. Näin työkalusi pysyvät hyvässä terässä seuraavaankin käyttökertaan.

Rautia on sauna-rakentamisen asiantuntija...

Koska sauna on meille suomalaisille lähes pyhä paikka, on Rautiassa satsattu erityisesti saunarakentamiseen. Rautiassa sinua palvelee saunaosaaja, joka tuntee kaikki hyvän löylyn osatekijät: kiukaat, kiuaskivet, ilmanvaihdon, rakenteelliset ratkaisut, saunan lauteet ja paneelit sekä valaistuksen – unohtamatta myöskään valmissaunapaketteja.

Rautian Jätevesiosaajalta saat neuvot kuntasi ympäristövaatimuksista sekä jätevesiratkaisun suunnittelusta ja asennuksesta.

... ja kuin kotonaan myös pihallasi

Tie kauniiseen, viihtyisään ja toimivaan pihaan sekä parvekkeelle käy Rautian kautta. Rautiasta saat kätevästi kestopuut, ulkolaatat, pihakivet, aidat, pihamökit ja -varastot sekä kalusteet ja valaisimet.

Lisätietoja:

www.rautia.fi

puurakentaminen 211


kestopuu 211Sivua päivitetty viimeksi 5.2.2016